четвер, 25 серпня 2011 р.

Ринок нерухомості потребує цивілізованих «правил гри»


Як убезпечити себе від ризиків під час операцій з нерухомістю? Чи варто очікувати подешевшання житла? Чим живуть сьогодні рівненські ріелтори? Для чого створюється Рівненська ріелторська палата?
Ці та інші питання підніматимуться під час прес-конференції, яка відбудеться завтра в Рівному, 26-ГО СЕРПНЯ 2011 року у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ ГОТЕЛЮ «МИР». Початок заходу – об 10 ГОД.30 ХВ. Участь у конференції візьмуть Олександр Бондаренко - Голова Національної Ради Ріелторської палати України та Андрій Білий - голова громадської організації «Рівненська ріелторська палата». Медіапартнер заходу - РОГО "Рівненський медіа-клуб".




Цього ж дня, 26-го серпня у Рівному (конференц-зал готелю «Мир», 11.00) відбудуться збори представників рівненських агенцій нерухомості – членів Ріелторської палати України. Фахівці з нерухомості обговорять проект Закону України «Про ріелторську діяльність», який покликаний встановити законодавчі передумови для цивілізованого ринку нерухомості в Україні, обговорять актуальні проблеми своєї діяльності.
Очікується, що підніматимуться також питання ефективного функціонування ринку нерухомості;  поєднання державного регулювання та самоврядування ріелторів; покращення інвестиційної привабливості України за рахунок забезпечення прозорості ринку нерухомості та підвищення якості ріелторських послуг; необхідність підвищення рівня захисту прав та законних інтересів споживачів ріелторських послуг.

Контактна особа:
Андрій Білий, Голова громадської організації «Рівненська ріелторська палата», АН «Рівнедім Нерухомість» 
067-362-85-17
0362- 45-01-10
e-mail: rivnedim@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар