пʼятниця, 2 жовтня 2015 р.

Захистити підлітків в Мережі


10 жовтня о 12.00 РОГО «Рівненський Медіа-клуб» у стінах Рівненського міського палацу дітей та молоді розпочинає курс лекцій та майстер класів в рамках проекту «New Media Protect». Реалізація даного проекту стала можлива завдяки підтримці відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні у рамках програми «Нарощування цифрового потенціалу громадянського суспільства».
New Media Protect


Проект «New Media Protect» створений для дітей та юнацтва у віці 12-15 років і складатиметься 4-х тематичних блоків:
1) Цифрове громадянство та активізм.
2) Цифрові джерела інформації: особливості самозахисту.
3) Медіаосвіта та компетенції.
4) Цифрова безпека та захист самоіденттичності.
В рамках 16 зайнять учасники зможуть прослухати лекції і прийняти активну участь у тренінгах, вебінарах  та майстер-класах.
Команда Рівненського Медіа-клубу складається з висококласних викладачів вищих навчальних закладів Рівненщини та запрошених активістів, психологів та спеціалістів з безпеки не тільки з Рівного, а також з Києва, Санкт-Петербургу та Москви (Російська Федерація).
Учасники проекту давно активно займаються проблемами захисту дитинства в Інтернеті та громадською діяльністю націленою на формування правильного сприйняття цифрової дійсності та вироблення самоідентифікації дітей у нових реаліях.
Сучасна шкільна освіта не задовольняє повністю потреби дітей в знаннях і навичках необхідних для соціального життя та роботи з сучасними засобами комунікації (Інтернет та ІКТ). Тому проведення таких заходів має допомоги школярам та їх батькам в отриманні необхідної інформації та оволодіння компетенціями, надати позитивного поштовху для реформування методів роботи з дітьми для вчителів ЗОШ.
Заняття проходитимуть щосуботи о 12.00 у стінах Рівненського міського палацу дітей та молоді.
Завітайте на наш сайт та долучайтеся до наших спільнот у соціальних мережах:
http://mediaprotect.org.ua
vk.com/mediaprotect
facebook.com/groups/mediaprotect
Контакти: кооординатор проекту
Еліна Кац
380976454608

Немає коментарів:

Дописати коментар