пʼятниця, 11 березня 2011 р.

Соціальні медіа на Рівнещини обговорювалися у телепрограмі


У суботу, 12 лютого, об 20:30 з повтором у неділю, 13 лютого о 19.00 в ефірі ТРК «СФЕРА» (кабельна мережа м.Рівне) транслюватиметься телепрограма «Коментарі з Сергієм Штурхецьким», яка присвячена розвитку соціальних медіа. Гість студії – керівник проекту «Лабораторія громадських медіа» Антон Шинкарук. 
Попередньо цю телепрограму у четвер, 10 березня, змогли побачити в ефірі Рівненського представництва «5 каналу» телеглядачі Рівненщини.
«Лабораторія Громадських Медіа» - є проектом, який втілюється РОГО «Рівненський медіа-клуб» спільно з кафедрою міжнародної інформації Рівненського інституту Слов’янознавства за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".
Детальніша інформація про заходи у рамках проекту за адресою в Інтернеті:https://sites.google.com/site/civicmedialab/home
Світлини з попередніх заходів «Лабораторії Громадських Медіа» тут:http://picasaweb.google.com/ivanbogdanster/Cmlrivne?authkey=Gv1sRgCNDp2YPQjpzSiQE&feat=directlink та тут: http://picasaweb.google.com/anton.shynkaruk/Cmlrivne#
 

Немає коментарів:

Дописати коментар