пʼятницю, 26 серпня 2011 р.

Рівненські ріелтори хочуть працювати в умовах цивілізованого ринку


Олександр Бондаренко
Сьогодні в Рівному відбувся «круглий стіл» за участю фахівців з нерухомості, ініційований Рівненською ріелторською палатою. Учасники заходу обговорили законопроект ЗУ «Про ріелторську діяльність» та обговорили низку актуальних проблем та ризиків, з якими сьогодні зустрічаються як споживачі, так і надавачі ріелторських послуг. Медіапартнер заходу - РОГО "Рівненський медіа-клуб".

Запрошений на захід голова ради ВСГО «Ріелторська палата України» Олександр Бондаренко відзначив, що головною ідеєю розробленого законопроекту є не лише правове врегулювання вітчизняного ринку нерухомості, але і встановлення професійних стандартів у наданні ріелторських послуг. «Від цього виграють і пересічні громадяни, які здійснюють операції з нерухомістю, і ті, хто хоче довго і стабільно працювати на цьому ринку», - переконаний пан Бондаренко (на фото).


«Зацікавлення дискусією та жваве обговорення наболілих проблем свідчить про зацікавлення наших колег питаннями саморегулювання ринку послуг і сприятиме поліпшенню якості роботи рівненських ріелторів», - висловив сподівання голова Рівненської обласної  ГО «Рівненська ріелторська палата» Андрій Білий (АН «Рівнедім Нерухомість»).

Що ж до «традиційного» запитання – якою буде вартість житла найближчим часом на ринку нерухомості, то пан Бондаренко відзначив: «Прогнозую подальше зниження вартості нерухомості, це пов’язано з наслідками економічної кризи, низьким рівнем доходів громадян та високими відсотковими ставками за іпотекою».



Контактна особа:

Андрій Білий, Голова правління Рівненської  обласної громадської організації «Рівненська ріелторська палата», АН «Рівнедім Нерухомість» 067-362-85-17, 0362- 45-01-10

e-mail: rivnedim@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар